TR EN
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Bamya, dondurulmuş
 
  : 08.02.0047
  :
  :
  : » Sebze ve sebze ürünleri
  : 6,25
  : 0,800

Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.

Bileşen Birim Ortalama Minimum Maksimum
Enerji   kcal 30  30  30 
Enerji   kJ 127  127  127 
Su   g 89,94  89,94  89,94 
Kül   g 1,22  1,22  1,22 
Protein   g 2,88  2,88  2,88 
Azot   g 0,46  0,46  0,46 
Yağ, toplam   g 0,28  0,28  0,28 
Karbonhidrat   g 2,48  2,48  2,48 
Lif, toplam diyet   g 3,21  3,21  3,21 
Sakaroz   g 0,00  0,00  0,00 
Glukoz   g 0,84  0,84  0,84 
Fruktoz   g 0,00  0,00  0,00 
Laktoz   g 0,00  0,00  0,00 
Maltoz   g 0,00  0,00  0,00 
Tuz   mg 40  40  40 
Demir, Fe   mg 0,88  0,88  0,88 
Fosfor, P   mg 88  88  88 
Kalsiyum, Ca   mg 200  200  200 
Magnezyum, Mg   mg 93  93  93 
Potasyum, K   mg 420  420  420 
Sodyum, Na   mg 16  16  16 
Çinko, Zn   mg 1,33  1,33  1,33 
Selenyum, Se   µg 0,0  0,0  0,0 
C vitamini   mg 14,5  14,5  14,5 
Tiamin   mg 0,062  0,062  0,062 
Riboflavin   mg 0,093  0,093  0,093 
Niasin   mg 0,770  0,770  0,770 
B-6 vitamini, toplam   mg 0,099  0,099  0,099