TR EN
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Ahududu, dondurulmuş
 
  : 09.02.0001
  :
  :
  : » Meyve ve meyve ürünleri
  : 6,25
  : 0,800

Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.

Bileşen Birim Ortalama Minimum Maksimum
Enerji   kcal 46  46  46 
Enerji   kJ 192  192  192 
Su   g 86,78  86,78  86,78 
Kül   g 0,49  0,49  0,49 
Protein   g 1,31  1,31  1,31 
Azot   g 0,21  0,21  0,21 
Yağ, toplam   g 0,12  0,12  0,12 
Karbonhidrat   g 8,48  8,48  8,48 
Lif, toplam diyet   g 2,82  2,82  2,82 
Sakaroz   g 0,00  0,00  0,00 
Glukoz   g 1,97  1,97  1,97 
Fruktoz   g 2,40  2,40  2,40 
Laktoz   g 0,00  0,00  0,00 
Maltoz   g 0,00  0,00  0,00 
Tuz   mg 15  15  15 
Demir, Fe   mg 1,39  1,39  1,39 
Fosfor, P   mg 37  37  37 
Kalsiyum, Ca   mg 35  35  35 
Magnezyum, Mg   mg 25  25  25 
Potasyum, K   mg 231  231  231 
Sodyum, Na   mg 6 
Çinko, Zn   mg 0,72  0,72  0,72 
C vitamini   mg 14,2  14,2  14,2