TR EN
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş
 
  : 09.02.0058
  : Pistacia vera L.
  :
  : » Meyve ve meyve ürünleri
  : 5,30
  : 0,956

Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.

Bileşen Birim Ortalama Minimum Maksimum
Enerji   kcal 608  608  608 
Enerji   kJ 2544  2544  2544 
Su   g 1,80  1,80  1,80 
Kül   g 3,51  3,51  3,51 
Protein   g 18,28  18,28  18,28 
Azot   g 3,45  3,45  3,45 
Yağ, toplam   g 49,96  49,96  49,96 
Karbonhidrat   g 16,12  16,12  16,12 
Lif, toplam diyet   g 10,32  10,32  10,32 
Tuz   mg 725  725  725 
Demir, Fe   mg 3,42  3,42  3,42 
Fosfor, P   mg 530  530  530 
Kalsiyum, Ca   mg 180  180  180 
Magnezyum, Mg   mg 110  110  110 
Potasyum, K   mg 783  783  783 
Sodyum, Na   mg 290  290  290 
Çinko, Zn   mg 1,40  1,40  1,40 
Selenyum, Se   µg 9,7  9,7  9,7 
Tiamin   mg 0,502  0,502  0,502 
Riboflavin   mg 0,189  0,189  0,189 
Niasin   mg 1,919  1,919  1,919 
B-6 vitamini, toplam   mg 1,418  1,418  1,418 
E vitamini   α-TE 1,47  1,47  1,47 
E vitamini, IU   IU 2,19  2,19  2,19 
Alfa-tokoferol   mg 1,47  1,47  1,47